Jom followe

Selasa, 9 April 2013

MINYAK KELAPA DARA (LIQUID) DAN MIERABELLA (COLLAGEN)

TERKINI 2 PRODUK TERBARU TREENEA 

TREENEA (Minyak Kelapa Dara) VCOA LIQUID (PURE OIL) 
180 ML 
TREENEA MIERABELLA (COLLAGEN) 
60 CAPSULES
 utk keterangan lanjut sila sms/call/whatsapp 016-6091224


 

TREENEA MIERABELLA (COLLAGEN) 

- 60 KAPSUL ( 2- 4 BIJI SEHARI) AMBIL SEBELUM MAKAN

- SESUAI UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN

- BOLEH DIMAKAN OLEH IBU MENGANDUNG & MENYUSUKAN 

* cadangan untuk ibu mengandung 4 bulan ke atas*

HARGA PROMOSI SEPANJANG APRIL : RM 65 / RM 68Treenea MIERABELLA diperkayakan dengan vitamin C merupakan makanan tambahan kepada wanita dan lelaki yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit. Keunikan produk bermula dari kandungan kolagen semula jadi yang tinggi dan ringkas, Ia diadun dengan bahan semula jadi bagi meningkatkan serapan yang berkali ganda. 


Kebaikan Treenea MieraBella:

• Mengembalikan keanjalan dan membina sel kulit.

• Mengurangkan garis kedutan dan tanda penuaan pada kulit.

• Mengurangkan masalah jerawat dan jeragat serta mengurangkan parut

• Mampu bertindak sebagai anti-oksida dan anti-penuaan. 

• Menjadikan kulit lebih gebu, cerah, halus dan licin secara sekata.

• Meningkatkan lagi sistem ketahanan bagi menghalang penyakit.

• Membantu menguatkan rambut, tulang, gigi dan sendi.
• Membantu dalam membekalkan tenaga segera.

MANFAAT DAN KELEBIHAN MIERABELLA:
a. MIERABELLA mengandungi protein yang boleh meningkatkan keanjalan dan kekenyalan kulit dengan cara menyediakan asid amino seperti glysine, proline dan lysine yang perlu bagi pembentukan kolagen . Pengambilan kolagen secara berterusan dapat mengurangkan garis halus/kedutan pada kulit dan seterusnya mengekalkan keremajaan wajah.

b. MIERABELLA kaya dengan asid amino seperti cysteine, asid glutamic dan glysine yang merupakan rantaian asas bagi pembentukan glutathione semulajadi dalam badan. Kajian mendapati glutathione adalah ibu segala antioksidan yang bertindak melindungi tubuh badan manusia dari serangan radikal bebas . Glutathione juga dikenal pasti berkemampuan untuk menjadikan liang roma kulit lebih kecil, kulit lebih putih, gebu, cerah, halus dan licin.

c. MIERABELLA mengandungi vitamin C yang diperlukan bagi membantu mempercepatkan proses mendapatkan kulit idaman anda. Penyelidikan terkini mendapati pengambilan Vitamin C dalam dos yang tertentu telah membantu meningkatkan kandungan glutathione dalam badan. Selain dari itu vitamin C juga diperlukan sebagai co-factor dalam pembentukan kolagen.

d. MIERABELLA diperkayakan dengan phospholipids kelapa yang dipercayai dapat membantu meningkatkan proses penyerapan protein ke dalam tubuh badan. Bahan aktif ini juga bertindak menghalang kehilangan kolagen daripada kulit dan secara tidak langsung melambatkan proses penuaan.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan